Sea & Mountain Adventures -logo ja otsikko
Valikko


Safariteltta
Safariteltta sisalta


SAFARITALO

Safaritalo
SAFARITALO

Safaritalo on erähenkinen hirsihuvila Nuuksiossa aivan laskettelurinteen vieressä. Kokous-/päivätilaisuudet sisätiloissa max 50 henkilölle. AV-välineet ja WLAN-nettiyhteys löytyvät kokoustarpeeseen. Kalustettu ja talvisin kaminalämmitetty 40 hengen safariteltta tuo lisätilaa suuremmille tilaisuuksille. Laaja piha-alue terasseineen mahdollistaa ulkotapahtumien järjestämisen. Aktiviteettiohjelmia järjestämme jopa yli sadan henkilön ryhmille.
Ohjelmaa SafaritalossaTilausravintolamme herkulliset ateriat kruunaavat kokous-/ulkoilu-tapahtuman. Myös juomat järjestyvät kauttamme. Tiloissa on A-oikeudet.

Saunominen ja rentouttavat kylvyt "InipiSpa" kotakylpylässä on elämys jo kaiken nähneille ja kokeneille vieraille. Katso tarkemmin tästä.

Päätalossa ei ole majoitusta mutta pihapiirin pienissä neljän hengen safarimökeissä on mahdollista yöpyä "retkityyliin". Mökeissä on sähkölämmitys.

Majoitusvaihtoehtona tarjoamme yöpymistä n. 800 m päässä Safaritalolta. Rinne1 ja Rinne2 majoitusrakennuksissa on 10 kpl 2 hh ja 10 kpl 1 hh. Huoneissa on oma WC ja suihku sekä yhteiset seurustelutilat.


Ajo-ohje Safaritalolle. Google Maps kartta & Street View Safaritalolle.

Tutustu myös aktiviteettitarjontaamme kesä- ja talvikausille.

Katso tiedot myös muista kokoushuviloistmme Karhunpesä ja Villa Kotkankallio.

SolvallaEtusivu l Kokoustilat l InipiSpa l Ohjelmat l Ruoka ja juoma l Saaristoristeilyt l Yhteydenotto l In English

Kuvia Safaritalosta

Kuvia Safaritalosta:
Safaritalo
Kokous Safaritalossa
Kattaus Safaritalossa
Iltapala Safaritalossa
Safaritalo kattaus
Safaritalon terassi
Safaritalo ulkoa talvella
YhteydenottoSaaristoristeilytOhjelmatRuoka ja juomaInipi SpaEtusivu