Sea & Mountain Adventures -logo ja otsikko
Valikko

TALVI

AKTIVITEETIT - TALVI

Tarjoamme mieleenpainuvia elämyksiä Nuuksion upeissa maisemissa ympäri vuoden. Asiakastilaisuudet, tiimipäivät, tyhy-päivät, virkistystapahtumat – räätälöimme ohjelman yksilöidysti tarpeenne mukaan. Tukikohtamme ovat Nuuksiossa mutta toteutamme aktiviteetteja myös muualla Etelä-Suomessa. Ohessa joitakin esimerkkejä ohjelmatarjonnastamme. Ohjelmia voidaan muokata ja yhdistellä toiveiden mukaan.

White Reindeer kotaravintola & porot
Tuo ryhmäsi Nuuksion poropuistoon, jossa poroihimme voi tutustua lähietäisyydeltä, ottaa niistä valokuvia ja syöttää jäkälää. Käynnin yhteydessä on mahdollista nauttia lounasta, illallista tai nokipannukahvit suolaisen tai makean välipalan kera tunnelmallisessa White Reindeer kodassa nuotiotulilla. Kodassa on A-oikeudet. Poro-ohjelmaan voi sisällyttää aktiviteettejaa, esim. suopungin heittokisan. Rekiporomme Oscarin kanssa teemme myös takkaporovaelluksia ja talvisin pulkka-/rekiajeluita Nuuksion kansallispuistossa. ks. lisää täältä.

Lumikenkävaellus
Mikäli hiihtotaitosi ovat ruostuneet, ei hätää, sillä tämän helpommaksi ei lumessa liikkuminen juurikaan muutu. Talvinen kansallispuisto tarjoaa upeat puitteet tälle suositulle aktiviteetille.

Potkukelkkasafari ja talvikalastuksen taikaa
Nuuksion puhtaiden järvien kalat eivät nuku talviunta! Jäällä liikutaan kevyesti leveillä suksijalaksin varustetuilla potkukelkoilla, jolloin pilkkijakkarakin on automaattisesti matkassa mukana. Nopeasti saadaan pienet kalakisat pystyyn, jossa palkintona voi olla itse pyydettyä ja halstrattua kalaa nuotiotulilla. Tauolla retkieväät ja kahvit.

FrisbeeGolf
Ihan pimeet kisat Karhunpesän haastavalla 9-väyläisellä maastoradalla, par3. Valaistut korit ja ledvalokiekot tekevät tästä uniikin haasteen ja elämyksen jo lajia harrastaneellekin.

Alppicurling
Sporttinen joukkuepeli Keski-Euroopasta. Pelataan luonnon jäällä joukkeittain.

Umpihankijalkapallo
Tämän arktisen lajin pääpaino on hauskan pito ja liikunnan riemu pöllyävässä lumessa.

Lumisota - Yukigasse
Kaikki lajiin vihkiytyneet tietävät, että vitsailu loppuu heti, kun tuomari viheltää pilliin.

Lumiveistoskilpailu
Jokaisessa meissä asuu pieni Michelangelo. Anna luovuuden kukkia tässä hauskassa kisassa.

Vipukelkkailu
Vauhdikas kelkkakisa, jossa joukkueen sielu "kelkkaperuna" uhmaa G-voimia.

Talvirieha
Kisailupäivä lumen ja jään elementissä. Laskettelurinne kokonaan omassa käytössä? Hullunhauskaa lumiriehaa? Mäenlaskua erikoisilla välineillä? IceSpa pelastuspuvuissa? Hulvaton After ski? Totta kai ja runsaasti! Huikeaa talvipäivää varten ei tarvitse lähteä lappiin asti. Talvinen ulkoilupäivä voi sisältää useita eri aktiviteettja.

IceSpa & vesipallo
Kylmää kylpyä ja kuviokelluntaa pelastuspuvuissa avannossa tai toimintaa kaipaaville vesipallo-ottelu jäälyhtyjen valossa.

Noux Survivor
Kenestä Nuuksion selviytyjätiimi! Hauskaa ja jännittävää toimintaa seikkailukilpailussa Nuuksion erämaa-alueella. Ohjelman kesto ja lajit yksilöllisesti räätälöitynä.

PhotoHunt
Digikameran, GPS:n ja valokuvien perusteella lähdetään etsimään kuvissa näkyviä kohteita tiimeittäin. Kohteet kuvataan uudelleen hieman yllättävienkin ohjeiden ja vihjeiden avulla. Lopuksi kuvat arvostellaan ja voittajatiimi julistetaan raikuvin aplodein!

Geocaching
Kätköjen etsintää GPS:n avulla Nuuksion kansallispuiston upeissa maisemissa kysymys-/tehtävärasteineen.

Team building
Laaja valikoima tiimitehtäviä, jotka vaativat ripauksen fysiikkaa, nokkeluutta ja aimo annoksen huumorimieltä. Yhteishenki ratkaisee menstyksen. Katso esimerkkejä kesäaktiviteeteista.

Jääkiipeily
Kiipeilyä ylävarmistukselle Etelä-Suomen parhailla jääputouksilla (säävaraus).

Husky-safari
Koe valjakkoajelun riemua Nuuksiossa Siperian huskyjen vetämänä joko lyhytkestoisella lajiin tutustumisella tai pidemmällä safarilla kansallispuiston maisemissa.

PIKKUJOULUT
Vietä pikkujoulua tunnelmallisessa hirsihuvilassa omassa seurueessa, kynttilöiden ja takkatulen loisteessa. Ohjelmassa pientä ulkoilua ja/tai trubaduuri iltaa viihdyttämään. Myös joulupukin vierailu onnistuu. Ks. ohjelmaehdotuksena esim.: Kadonneen pikkujoululahjasäkin metsästys, tarkemmin täältä.

SISÄOHJELMAT
Karaoke, sisäpelit, naurujooga, safarikasino, stand up, Sushi-kokkauskurssi – tiedustele eri vaihtoehtoja illan viettoon sisätiloissa.Etusivu l Kokoustilat l InipiSpa l Ohjelmat l Ruoka ja juoma l Saaristoristeilyt l Yhteydenotto l In English

Jääkiipeily
Oscar-poro
Potkukelkkasafari
Lumikenkäily
Napakelkka
Frisbeegolf
Eisstock
Tyrolean Traverse
Huskyt Yöfrisbeegolf

IceSpa
IceSpa-kuvagalleriaInipi SpaYhteydenottoSaaristoristeilytRuoka ja juomaKokoustilatEtusivu