Sea & Mountain Adventures -logo ja otsikko
Valikko

TIIMIKOULUTUS

TIIMIKOULUTUS

Haluatko kehittää tiimisi toimivuutta, tai rakentaa aivan uuden? Parantaa johtajuustaitoja tai esimerkiksi muutoksen sietokykyä, uuden oppimista tai luovuutta?

Elämyskasvatus antaa ainutkertaisen mahdollisuuden henkilökohtaisten tai ryhmän kanssa jaettujen kokemusten kautta pohtia tunnetiloja ja iskostuneita toimintamalleja, joita erilaiset ennalta ohjatut prosessit, sekä luonto itsessään nostattaa. Omien rajojen kohtaaminen ja siirtäminen, sekä käytännössä kokeminen antaa mahdollisuuden löytää uusia ulottuvuuksia omaan ajatteluunsa ja toimintaansa.

Elämyskasvatuksen peruspilarit muodostuvat yksilöstä itsestään, ryhmästä ja ympäröivästä luonnosta. Toiminta perustuu prosessin omaiseen jatkuvuuteen, jossa tekeminen, kokeminen ja reflektointi seuraavat toisiaan. Hauska yhdessäolo ja toiminta ei riitä, vaan reflektoimalla kokemukset pyritään linkittämään yksilön todelliseen elämään häntä tukevaksi.

Toiminta voi tapahtua sisällä erilaisten harjoitusten parissa, ulkona suorittaen tehtäviä ja ongelmia tai luonnon parissa kokemalla ainutlaatuisia haasteita. Paras mahdollinen tulos saadaan yhdistämällä näitä kaikkia toimivaksi ja kullekin ryhmälle täysin räätälöidyiksi kokonaisuuksiksi.

Ota haaste vastaan ja tule kehittämään itseäsi ja työtovereitasi varmasti unohtumattomalla tavalla, joka antaa eväitä kauaskantoiselle oppimiselle. Ota yhteyttä, niin laaditaan ryhmääsi ja tavoitteitasi tukeva ohjelma, joko palaverisi tai koulutuksesi yhteyteen. Tai koko päivälle, tai vaikka tuhti ja tehokas koko viikonlopun mittainen paketti.Etusivu l Kokoustilat l InipiSpa l Ohjelmat l Ruoka ja juoma l Saaristoristeilyt l Yhteydenotto l In English
Inipi SpaYhteydenottoSaaristoristeilytRuoka ja juomaKokoustilatEtusivu